Albirea cu lampa ZOOM permite albirea dintilor cu pana la 8 nuante, ceea ce alte sisteme de albire nu reusesc. Aceasta metoda profesionala are la baza procedeul revolutionar bazat pe puterea luminii asupra gelurilor cu peroxide de oxigen. In timpul albirii, oxigenul patrunde in straturile de smalt si dentina si decoloreaza substanta dentara fara a schimba structura acesteia. Deci, nu este daunatoare dintilor, dar pot aparea sensibilitati in timpul manoperei.

Oamenii si-au dorit mereu un zambet alb, stralucitor.
Albirea cu lampa in cabinet este procedura cosmetica cea mai simpla si sigura de infrumusetarea a dintilor cu coloratii. Coloratiile provin din consumul de cafea, ceai, cola, vin rosu, tutun, etc. Sub indrumarea si supravegherea medicului putem obtine rezultatul dorit in maximum 60 de minute. Rezultatele din cabinet sunt impresionante, imediate si de durata.

Albirea este de evitat in cazul pacientilor cu distructii dentare, dar este recomandata inainte de restaurari protetice estetice de genul fatetelor pentru a asigura concordanta dintre acestea si culoarea dintilor naturali, precum si dupa tratamente ortodontice fixe in timpul carora igienizarea dintilor este ingreunata.

Este bine de stiut faptul ca obturatiile si coroanele deja existente in cavitatea bucala nu se albesc, schimbare lor fiind indicata dupa albirea profesionala.
Procedura incepe cu o igienizare facuta in cabinetul dentar, stabilirea nuantei dintilor cu cheia de culori, urmata de aplicarea protectiei gingivale. Apoi,gelul de albire se aplica pe suprafata dintilor si se pune in functiune lampa pentru activare in sesiuni de cate 15 minute, timp in care pacientul se poate relaxa ascultand muzica sau privind la telelvizor.
La final se compara nuanta obtinuta cu cheia de culori pentru a evidentia diferenta “before-after”.

Pacientul este indrumat sa evite consumul alimentelor sau bauturilor pigmentate si primeste o trusa de mentinere a rezultatului pentru acasa. Este de asemenea important ca pacientul sa se prezinte o data la 6 luni la profilaxii regulate.

Albirea in cabinet este contraindicata copiilor sub 13 ani si femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Tarif
150 - 1000 lei

PROGRAMARE ONLINE GALERIE FOTO