Ortodonția este o specialitate stomatologică ce are ca obiect corectarea poziției dinților pe arcadele dentare.

Pretul include aparatul pentru ambele arcade, materialele, toate activarile si eventualele reparatii.

La inceputul tratamentului se plateste un avans de 100 Euro pentru aparatele mobile si 500, respectiv 1000 Euro pentru cele fixe (in functie de aparatul ales), urmand ca restul investitiei sa se achite pe durata tratamentului. Un tratament dureaza in medie 1,5 ani. La finalul tratamentului activ urmeaza faza de retentie, sau contentie de un an, in care se mentine rezultatul obtinut cu un aparat pentru noapte (gutiere, placute sau retainer). Acesta se plateste ulterior in functie de laborator (aprox. 100-200 Euro).

Pentru analiza cazurilor este nevoie de fotografii dentare initiale si doua radiografii: una panoramica si una de profil.

logo-invisalign-teen

Aparatul ortodontic Invisalign este format dintr-un set de gutiere de plastic transparent si foarte dur, care iti indreapta dintii gradual aplicand o forta controlata si constanta asupra lor, pana se aliniaza asa cum dorim. In decursul tratamentului vei purta mai multe seturi de alignere, pe care ti le vei schimba singur o data la 2 saptamani, pana cand dintii tai vor fi perfect aliniati. Este un sistem de ultima generatie ce rezolva o problema in cel mai modern si eficient mod.

Invisalign nu se vede, este mobil si poti sa vezi cum vor arata dintii tai la final. Este fascinant sa vezi pe calculator o simulare 3D a evolutiei tratamentului de la stadiul initial la cel final, chiar inainte de inceperea acestuia.

pic-invisalign-1
pic-invisalign-2
pic-invisalign-3

logo-incognito

Aparatul dentar Incognito, cunoscut si sub denumirea de iBraces, este un dispozitiv high-tech complet invizibil, care se adapteaza perfect avand un design special pentru dintii tai si cu rezultate incredibile.

Incognito reprezinta cea mai buna alegere atunci cand aspectul estetic are un rol important in viata sociala sau profesionala a pacientului.

Cu Incognito se poate corecta orice malocluzie la tineri sau adulti cu rezultate de inalta calitate. Atat brackets-ii cat si arcurile sunt realizate individual prin tehnologie computerizata CAD/CAM. Brackets-ii sunt realizati din aliaj de aur, antialergic si foarte dur, lucru ce le permite un design aplatizat si un confort sporit pentru pacient, o curatire facila.

logo-damon

Damon este un nou concept in tratarea malocluziilor cu ajutorul aparatelor ortodontice fixe, montate pe zona vestibulara a dintilor, avand ca rezultat un zambet perfect si o imbunatatire a aspectului facial al pacientului.

Avantajul major ale acestui sistem il reprezinta autoligaturarea pasiva a brackets-ilor, eliminand necesitatea ligaturilor elastic.

Un alt avantaj este dat de arcurile superelastice care au o memorie elastica imbunatatita imprimand dintilor o miscare mai rapida si cu nevoie redusa de ajustari suplimentare, iar fortele folosite sunt sensibile la adaptarea biologica a tesuturilor pe care actioneaza. Toate aceste particularitati cresc eficienta sistemului oferind un tratament mai rapid, sedinte mai putine si mai scurte, comfort crescut pentru pacient: absenta iritatiilor si leziunilor mucoasei, brackets-ii sunt mai mici, usor de suportat si de igienizat, iar rezultatele sunt exceptionale.

Damon Clear este o combinatie intre estetica bracketilor de culoarea dintelui si performantele sistemelor autoligaturante.

Aparate mobile

400 euro
tratament
pic-aparat-copii-1

Mentinatoare de spatiu

Se poarta doar noaptea, nu se activeaza si sunt folosite dupa extractii precoce de dinti temporari. Mentin spatiul si previn inghesuirile de mai tarziu.

400 euro
tratament
pic-aparat-copii-2

Placute active

Au suruburi integrate care la activare imping dintii si maxilarul in directia dorita. Se poarta aproximativ 14-16 ore pe zi si sunt folosite pentru largirea maxilarului, corectarea pozitiei unui dinte, corectarea muscaturii inverse etc. Poate preveni necesitatea unui tratament cu aparat fix mai tarziu.

400 euro
tratament
pic-aparat-copii-3

Aparate bimaxilare

Asigura corectia muscaturii si actioneaza concomitent pe ambele maxilare. Ex: activator, bionator, fränkel etc.

 

Solutii financiare

Tarif
1500 - 4500 euro

PROGRAMARE ONLINE GALERIE FOTO