Bio2

Ne pasă. De mediul în care trăim, de pacienții noștri, de tot ce ne înconjoară. La BioDentarium utilizăm doar proceduri de lucru prin care să obținem un maxim de rezultate, cu un minim de resurse. Tratamentul cu laserul de ultimă generație – Epic Biolase sau ozonoterapia sunt doar o parte din serviciile pe care le oferim pacienților noștri.

Am început cu designul eco-friendly al clinicii, în care ne dorim să te simți cât se poate de confortabil și de relaxat. Uită de teama de dentist, fă-ne o vizită și descoperă ambiența liniștitoare și abordarea caldă a medicilor noștri.

Am continuat cu technologii de ultimă generație și stomatologie “metal free” fără amalgam. Recomandăm tuturor pacienților noștri înlocuirea obturațiilor din amalgam cu cele “sănătoase” (din compozit fotopolimerizabil ).

Grija pentru sănătatea ta orală, ne îndeamnă să prevenim, înainte să tratăm. Prevenția și tratamentele minim invazive sunt direct proporționale însă și abordarea medicului stomatolog este importantă. Medicii noștri optează întotdeanuna pentru tratamentul cel mai puțin invaziv. Cu ajutorul tehnologiei și a technicilor dentare moderne, pacienții beneficiază de tratamente simple și mai puțin costisitoare care sub altă abordare ar putea fi complexe și scumpe.

Al patrulea factor important – folosirea de sterilizatoare conform normelor UE. Nu există compromisuri în ceea ce privește siguranța și sănătatea pacienților! Un sistemul electronic monitorizează procesul de sterilizare și îi verifică în permanență parametrii. În plus, cabinetele BioDentarium au pardoseală antibacteriană, pentru o protecție suplimentară.

Nu în ultimul rând, suntem focusați pe prevenirea poluării mediului prin eliminarea responsabilă a deșeurilor dentare toxice.

Dacă și tu iubești natura și adopți un stil de viață ecologist, suntem convinși că vom contribui împreună la construirea unei societăți sustenabile!