VECTORUL PARO PRO este un “must have” pentru tratamentul eficient al afecțiunilor parodontale.  Aparatura de ultima generație Vector Paro Pro face tratamentul parodontal fie mult mai eficient și cu rezultate predictibile în comparație cu tratamentul clasic al afecțiunilor parodonțiului marginal.
LASERUL BIOLASE
Tehnologia de vârf a laserului Biolase asigura numeroase beneficii tratamentului parodontal.  Efectul antibacterian al laserului, sterilizarea suprafețelor pe care este aplicat, eliminarea coloniilor de bacterii care favorizează și întrețin boala parodontala au reprezentat puncte forte când am decis extinderea protocolului tratamentului parodontologic prin introducerea laserului.  Avantajele utilizării laserului Biolase în combinație cu alte sisteme moderne de tratament al afecțiunilor parodonatle sunt remarcabile.  – Fară durere! În marea majoritate a cazurilor este absentă– Fară anestezie! Indicat în cazul femeilor gravide.  – Fară sângerare! Fară suturi!  – Sterilizarea țesuturilor pe care se aplica – decontaminare bacteriană. – Minim invaziv – recuperare foarte rapida în comparație cu procedura invaziva chirurgicala standard. – Efect bactericid asupra patogenilor parodontali. – Efect regenerativ. Fară administrare de antibiotice – reprezintă un avantaj major pentru pacient deaorece în acest mod se evita rezistenta bacteriilor la antibiotice și sunt înlăturate efectele secundare ale administrării de antibiotice. Laserul are acces și rezultate superioare în zone unde instrumentarul convențional nu are rezultate satisfăcătoareFavorizează vindecarea rapida datorita inexistentei țesutului de granulație, acesta fiind îndepărtat în totalitate prin acțiunea laserului spre deosebire de chiuretajul convențional cu chiurete care nu înlătură în totalitate acest țesut favorizând în acest mod îngreunarea regenerării țesutuluiȚesuturile parodontale sunt protejate și este oprița evoluția distrugerii acestora.

OZONOTERAPIA Este folosita cu succes în stomatologie datorita calităților antibacteriale, antimicrobiene, antiinflamatoare pe care le poseda ozonul. Procedura este non invaziva, nedurerosa și se face fară anestezie.  Terapia cu ozon conduce la eliminarea microorganismelor infectate care afectează negativ parodonțiul și asigura un mediu sănătos pe termen lung.  În urma terapiei cu ozon, efectuata în paralel cu alte metode moderne de tratament în clinica noastră, se reduce sângerarea la sondare, inflamația, mobilitatea dentara și adâncimea pungilor parodontale, fară riscuri și cu rezultate obținute în scurt timp.