Albirea dentară este o procedură tot mai solicitată deoarece dorința fiecăruia dintre noi este să zâmbim natural având încredere că dinții noștri arată suficient de bine pentru a fi expuși într-un mod relaxat, fără anumite rețineri.

Ca și parte componentă a esteticii dentare, albirea dinților a cunoscut mai multe proceduri, iar îmbunătățirea acestora a fost una constantă. Ultima inovare în domeniu o reprezintă albirea cu laser.

În cadrul clinicii noastre este posibilă albirea dinților cu ajutorul laserului BIOLASE Epic X, considerat unul dintre cele mai bune dispozitive medicale cu laser, care oferă cea mai eficientă soluție stomatologică de albire dentară.

Laserul vine cu beneficii net superioare față de alte proceduri de albire, fiind mai

  • sigur
  • rapid
  • eficient
  • neinvaziv

Albirea cu ajutorul laserului nu afectează smalțul dinților, însă procedura  este recomandată doar persoanelor care au dinți și gingii sănătoase, fără obturații sau alte intervenții stomatologice în zona frontală.

Se poate obține o albire cu 6 până la 10 nuanțe, iar rezultatele dorite sunt vizibile într-o singură ședință. În timpul procedurii, produsul de albire se aplică pe dinți, iar laserul activează substanțele de albire într-un interval de expunere de 20 – 30 minute.

Efectul de albire poate dura câțiva ani, în funcție de regimul de viață  al fiecăruia, însă este bine de știut că alimentele cu coloranți, vinul roșu, cafeaua, fumatul sau unele fructe cu pigmenți naturali puternici, pot afecta albul dinților, de aceea recomandăm păstrarea echilibrului în alimentație și stil de viață.

Totodată, înainte de a te decide că vrei să îți albești dinții, îți recomandăm să  porți o discuție cu unul dintre specialiștii noștri în albire dentară.

El îți poate spune dacă rezultatul pe care îl dorești este posibil și îți poate oferi mai multe detalii despre îngrijirea danturii, astfel încât efectul de albire să fie unul de durată.

Sună-ne să stăm de vorbă și vei afla răspunsuri la tot ceea ce te interesează.