Bio1

Implantul dentar reproduce funcția naturală și aspectul estetic al dinților naturali și este una dintre cele mai sigure forme de tratament stomatologic. În prezent, implantul este cea mai folosită și cea mai recomandată metodă de înlocuire a unui dinte lipsă, pe care apoi se pot realiza diverse lucrări protetice fixe sau mobile. Exemple: coroane și punți pe implanturi, lucrări telescopate, etc. Acesta este confecționat dintr-un aliaj de titan, care este similar cu cel folosit pentru confecționarea protezelor ortopedice.

Implantul presupune montarea unui pivot din titan în os, înlocuind astfel rădăcina dintelui extras. Ulterior, utilizând un kit de piese aferent implantului, acesta este acoperit cu o coroană similară dintelui natural, astfel încât nimeni nu va observa diferența. Procedura nu este deloc dureroasă, totul se realizează sub anestezie.  după inserarea implantului este, în general foarte rapidă, nu este necesară internare, iar pacienții se pot întoarce la muncă chiar în aceeași zi.

Un tratament realizat corect, cu implanturi de calitate și tehnologie nouă, are o rată de succes de 95% și rezolvă problemele dentare pe termen lung. Costul unui astfel de tratament implică pe lângă implantul propriu-zis: șurubul de acoperire, piese de transfer , esențiale în realizarea amprentei dentare, bontul protetic, pe care se va realiza lucrarea protetică propriu-zisă.

În cadrul clinicilor BioDentarium, specialiștii nostri lucrează la cele mai înalte standarde de igienă și profesionalism. Nu facem rabat de la calitate și optăm doar pentru cele mai bune materiale.

Recomandăm implantul dentar pentru a înlocui unul sau mai mulți dinți irecuperabili sau lipsă, pentru a preveni resorbția osoasă, a oferi suport stabil pentru coroane și punți, a mări sprijinul și stabilitatea protezei, și, bineînțeles, pentru a vorbi și zâmbi fără inhibiții!