Acest aparat îndreaptă dinţii folosind o gutiera invizibila care este adaptata dinţiilor tai. Pe măsură ce se inlocuieste fiecare set de gutiere, o dată la două săptămâni, dinţii vor migra – puţin câte puţin, săptămână după săptămână, deplasându-se treptat spre poziţia finală proiectată.

Atributele Invisalign :

  • Invizibil
  • Confortabil
  • Detasabil
  • Eficient

Plan de tratament in format virtual 3D

Pentru a crea un plan de tratament tridimensional, avem nevoie de amprenta dinţilor. In cadrul acestei simulatii va fi prezentata seria de deplasări prin care se preconizează că vor trece dinţii tai de-a lungul tratamentului – astfel încât să putem vedea impreuna cum vor arăta, după toate probabilităţile, finalul tratamentului cu Invisalign înainte chiar de a începe.

Usor de purtat

Aparatul este eficient inclusiv in ceea ce priveste inghesuirea dintilor, spatierile dintilor, malpozitii dentare. Mai mult, designul permite sa mananci orice alimente doresti pentru ca poti indeparta gutierele in timpul meselor. Poti sa te speli pe dinti si sa folosesti ata si apa de gura in mod normal. Sanatatea dintilor si mai ales a gingiilor este pastrata. Gutierele sunt confectionate dintr-un material plastic neted asa incat sansele de lezare sau iritare a obrajilor si gingiilor sunt minime.

Invisalign pentru adolescenti

Invisalign oferă o gamă de opţiuni de tratament. Marele beneficiu al Invisalign este că oferă o soluţie estetică şi mai flexibilă pentru a reda adolescenţilor încrederea in zambetul lor. Unii adolescenţi vor fi eligibili pentru acelaşi tratament cu Invisalign ca şi pacienţii adulţi. Adolescenţii mai tineri sau cei la care dentiţia adultă nu a erupt încă pot fi trataţi cu Invisalign Teen.

Ce ofera in plus varianta Teen fata de cea dedicata adultilor ? Iata:

  • Indicatorii de uzură de culoare albastră se decolorează de la albastru la transparent pentru a evidentia durata si corectitudinea purtarii gutierelor
  • Caracteristici speciale concepute să compenseze erupţia caninilor, a celui de-al doilea premolar şi a celui de-al doilea molar, eruptii specifice varstei
  • Şase seturi de schimb, gratuiţe sunt incluse în cazul în care unele se pierd sau se rătăcesc si trebuiesc comandate altele

 

Oricare ar fi obiectivele planului de tratament, Invisalign ofera în permanenţă un plan de tratament clar definit.

Va asteptam in clinica noastra pentru a beneficia de acest aparat inovativ, drag noua si care cu siguranta va fi pe placul dumneavoastra.