Pentru a îmbunătății experiența pacientiilor în clinica Biodentarium si in viata de zi cu zi, va facem cunoscute urmatoarele solutii , de ultima generatie in domeniul stomatologic :

  • Anestezia fara ac

Este un sistem care funcționează prin difuziune, anestezicul fiind dispersat fără nici un fel de durere în țestut , iar anestezia își face efectul mult mai rapid.

Pentru mai multe informatii accesati link-ul : https://biodentarium.ro/de-vorba-cu-specialistul-anestezia-fara-ac-dr-roman-samson/

  • Ozonoterapia

Este în esență, tratamentul cu oxigen activat care sterilizează țesutul bolnav si favorizeaza vindecarea. Aceasta fiind varianta non agresiva la chiuretajul anumitelor leziuni ale cavitatii orale.

Pentru mai multe informatii accesati link-ul : https://biodentarium.ro/ozonoterapia-tesuturi-sanatoase-cu-un-plus-de-oxigen/  

  • Materialele biocompatibile

Biodentina este singurul material care se aseamănă foarte mult cu dentina naturală și de aceea se indică folosirea acestuia atunci când dentina este afectată și trebuie înlocuită.

Pentru mai multe informatii accesati link-ul : https://biodentarium.ro/biodentina-noul-standard-in-materialele-biocompatibile/ 

  • Pasta de dinti naturala

Alegeti pasta din ingrediente 100% naturale atat pentru o igiena corecta cat si pentru una in armonie cu corpul.

Toate procedurile, materialele alese, personalul medical, profesionalismul si mediul elegant si primitor fac experienta la clinica Biodentarium sa fie una placuta, eficienta si eficace.